Tidsbestilling

I Mollerup Golf Club er der tidsbestilling i Golfbox med start på hul 1 hvert syvende eller ottende minut.

Reserverede starttider SKAL ALTID bekræftes, tidligst 1 time og senest 15 minutter før starttid.

Starttiden bekræftes på computeren i ankomstområdet, enten ved brug af DGU-kort eller ved indtastning af DGU-nr. og personlig kode. Starttiden kan også bekræftes via GolfBox app’en. Det kan man gøre fra en time inden starttid og inden for en radius på 2 km. fra klubben. Se HER, hvordan man kan bruge app’en.

Medlemmer, der gentagne gange ikke bekræfter bestilte starttider i henhold til reglerne, vil efter en skriftlig henstilling få 30 dages karantæne, hvor de ikke kan bestille starttider i GolfBox.