Tidsbestilling og boldrende

Tidsbestillingssystemet i Mollerup Golf Club er todelt og baseret på, at der kan startes på hul 1 hvert ottende mínut.

1. For hver klokketime er den første halve time reserveret til tidsbestilling via tidsbestillingssystemet i GolfBox.

2. Den sidste halve time er forbeholdt spillere, der har placeret en golfbold i boldrenden/boldspiralen ved hul 1

Reserverede starttider SKAL ALTID bekræftes, tidligst 1 time og senest 10 minutter før starttid.

Starttiden bekræftes på computeren i ankomstområdet, enten ved brug af DGU-kort eller ved indtastning af DGU-nr. og personlig kode. Starttiden kan også bekræftes via GolfBox app’en. Det kan man gøre fra en time inden starttid og inden for en radius på 2 km. fra klubben. Se HER, hvordan man kan bruge app’en.

Har du bestilt starttid alene til dig selv, skal du selv bekræfte.

Har du bestilt starttid til dig selv og flere spillere i samme bold, kan du bekræfte for dem, du har bestilt starttid for. Men kun for dem, du har bestilt for. Evt. andre, der er tilmeldt samme starttid/bold, skal selv bekræfte.

Medlemmer, der gentagne gange ikke bekræfter bestilte starttider i henhold til reglerne, vil efter en skriftlig henstilling få 30 dages karantæne, hvor de ikke kan bestille starttider i GolfBox.

REGLER FOR BOLDRENDE

1. 1 bold pr. hold lægges i boldrenden (ikke pr.person)

2. God idé at være ved boldrenden i god tid og minimum 10 minutter før forventet spilletid

3. Vær opmærksom på, at tiden hurtigt kan rykke sig, når holdene slår sig sammen