Tidsbestilling og boldrende

Tidsbestillingssystemet i Mollerup Golf Club er todelt og baseret på, at der kan startes på hul 1 hvert ottende mínut.

 1. For hver klokketime er de 5-6 første tider i timen reserveret til tidsbestilling via tidsbestillingssystemet i GolfBox.

 2. De sidste 2-3 tider i timen er forbeholdt spillere, der har placeret en golfbold i boldrenden/boldspiralen ved hul 1.

Reserverede starttider SKAL ALTID bekræftes, tidligst 1 time og senest 15 minutter før starttid.

Starttiden bekræftes på computeren i ankomstområdet, enten ved brug af DGU-kort eller ved indtastning af DGU-nr. og personlig kode. Starttiden kan også bekræftes via GolfBox app’en. Det kan man gøre fra en time inden starttid og inden for en radius på 2 km. fra klubben. Se HER, hvordan man kan bruge app’en.

Har du bestilt starttid alene til dig selv, skal du selv bekræfte.

Har du bestilt starttid til dig selv og flere spillere i samme bold, kan du bekræfte for dem, du har bestilt starttid for. Men kun for dem, du har bestilt for. Evt. andre, der er tilmeldt samme starttid/bold, skal selv bekræfte.

Medlemmer, der gentagne gange ikke bekræfter bestilte starttider i henhold til reglerne, vil efter en skriftlig henstilling få 30 dages karantæne, hvor de ikke kan bestille starttider i GolfBox.

REGLER FOR BOLDRENDE

 1. 1 bold pr. hold lægges i boldrenden (ikke pr.person)

 2. God idé at være ved boldrenden i god tid og minimum 10 minutter før forventet spilletid

 3. Vær opmærksom på, at tiden hurtigt kan rykke sig, når holdene slår sig sammen

 4. Hvis ejeren til næste bold i boldrenden ikke står klar, når der kan spilles ud, er det tilladt at fjerne bolden, men først på dette tidspunkt

 5. En bold i boldrenden er ikke lig med en tid, da der hurtigt kan rykkes rundt

 6. Gå sammen i 4-bolde, så flere kan komme ud at spille. Det er kun hyggeligt at lære nye mennesker at kende (det er heller ikke sjovt at gå en 2-bold efter 4-bolde, og det giver kun ventetid)

 7. Det er ikke tilladt at flytte om på rækkefølgen af bolde i boldrenden uden aftale med dem, der har de andre bolde i boldrenden

 8. Vis hensyn

 9. Baneservice har til til enhver tid ret til at slå bolde sammen