Informationer

Gunstarter

Som sædvanlig vil der være en række gunstarter i løbet af sæsonen. Der vil i nogle af disse matcher være alternative matchformer så vi ikke altid “kun” spiller almindelig stableford. Disse matchformer vil blive offentliggjort senere. MEN……der bliver altid tale om RIGTIG golf…..ikke noget med at kaste og sparke, texas skrammel eller andre rariteter, som ikke følger golfregel nummer 1 – spil bolden som den ligger.

Løbende turnering

I år er der 18 matcher i den løbende turnering, hvoraf de 13 er tællende. Flere informationer her.

Drømmerunden

Vi gentager succesen fra sidste år og spiller igen “drømmerunden”. Bemærk nye “regler” gældende fra 2017  – de gælder også i 2018. Flere informationer her.

Hulspils turnering

I lighed med de seneste sæsoner er der etableret en løbende hulspilsturnering. Flere informationer her.

Spilleplan.             Kontaktliste – udeladt pga. den nye databeskyttelsesforordning (GDPR) – skriv venligst selv dine kontaktoplysninger på på sedlen ved siden af spilleplanen i herrernes omklædningsrum.

NB! Således beregnes tildelte slag i hulspil.

Kr. Himmelfarts turen

Årets Kr. Himmelfarts udflugt går til Søhøjlandet i Gjern. Flere informationer her.

Venskabsmatcher

Vi har som sædvanlig de 3 matcher mod Aarhus GK og Aarhus Aadal GC. Der er igen en individuel gennemgående turnering med flotte præmier – desuden er matchen på hjemmebane tællenede i vores egne gennemgående turneringer. Så der er ekstra god grund til at deltage i alle 3 matcher i år.

Derudover har vi vores match mod Kalø, som i år er på hjemmebane – den er derfor tællende i vores egne gennemgående turneringer.

TH Ryder Cup 2018

Vi gentager succesen – torsdagsherrernes Ryder Cup 2018. Flere informationer her.

Rækkeinddeling

Rækkeinddelingen kan ses øverst til højre i matchplanen. Man spiller hele sæsonen i den række man er i ved sæsonstarten. Rækkeinddelingen er den samme som sidste år og  gælder for alle matcher, både løbende turnering, drømmerunden og gunstarter (med mindre matchformen kræver noget andet). I nogle matcher spilles evt. i EN række – dette vil fremgå af proportionerne på matchdagen.

Registrering af scores

Vi vil igen i år registrere scores for alle matcher.