Mollerup Torsdagsherrer

THLogo

Lidt om Torsdagsherrerne i Mollerup Golf Club

Mollerup Torsdagsherrer er en forening af herrer under Mollererup Golf Club – en klub i klubben. Formålet med klubben er at skabe et godt socialt samvær og skabe rammerne for nogle hyggelige matcher for alle “herrer” i Mollerup Golf Club – alle er velkomne, uanset om du er ny eller garvet goldspiller, så byder vi dig hjertelig velkommen. Hvis du er ny i klubben, er du meget velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, så vi hjælper vi dig til en god opstart i vores klub. Vi spiller typisk hver torsdag i sæsonen – nogle gange med frit starttidspunkt (du bestemmer selv hvornår på dagen du vil spille) og andre gange med fast spilletidspunkt (gunstart). Vi har også flere spændende matcher mod andre klubber i Århus området. Klik her for at se matchplanen for sæson 2018.

Medlemskab 2018

Kontingentet for medlemskab af torsdagsherrer i 2018 er kr. 500,00.

Kontingentet skal indbetales senest 7 dage inden første match, du vil deltage i. Ellers kan vi ikke nå at registrere din score.

Beløbet dækker alle matcher, som i matchplanen er benævnt ”fri start” eller ”Gunstart”.

Vi åbner dog mulighed for at du kan spille med enkelte matchdage. Dette koster kr. 100,00 pr. gang – og skal betales i en kuvert, som lægges i postkassen INDEN start.

NYE medlemmer kan deltage én gang uden at skulle betale matchfee.

Hvis du vil deltage som medlem i årets rigtig gode matchprogram, skal du altså indbetale kr. 500,00 senest 7 dage inden din første match. Bemærk, at vi ikke kan registrere din score, før der er indbetalt!

Torsdagsherrer konto: Reg. nr. : 9570    Kontonr.: 12571690   (husk at angive dit navn samt dit medlemsnummer)

Eller MobilePay:  92469

Generalforsamling 2017

Torsdagsherrernes generalforsamling 2017 blev afholdt torsdag den 14. december i Mollerup. Klik her for at læse referatet.