Greenfeeaftaler 2018

Greenfee samarbejde 2018 : gensidig aftale om kr. 200 pr. runde uanset spilledag er foreløbig indgået med:

• Dronninglund Golfklub
  • Åbybro Golf Klub
  • Aarhus Aadal Golf Klub
  • Aarhus Golf Club

Medlemmer af ovennævnte klubber skal betale reduceret greenfee, kr. 200 alle dage.
Juniorer betaler kr. 100.
Medlemmer af samtlige ovennævnte klubber med FLEX-medlemskab, dvs. DGU-kort med mrk. F, skal betale fuld greenfee alle dage.

Andre greenfee-aftaler:

• Svendborg Golf Klub, Birkemose Golf Club og Næstved Golfclub
    Greenfee aftalen tilbydes kun til klubbernes fuldtidsmedlemmer og dermed ikke til flexmedlemmer, hverdagsmedlemmer eller nabomedlemmer.
    Et medlem, uanset medlemstype, kan ikke skifte medlemskab til en af de andre involverede klubber i en karensperiode på 3 år, med mindre der på medlemmet samtidig sker en adresseændring til nærområdet for samspilsklubben.
    Greenfeeordningen giver fri adgang til klubbernes 18-hullers baner. Medlemmer i greenfeeordningen skal booke tid via Golfbox og bekræfte deres tid ved ankomst til klubben, for klubber med Probox skal bekræftelsen ske på denne. Der kan ikke bookes gunstart for større grupper frit.